Gastouder Groei is dé gastouder voor dagopvang van kinderen van nul tot vier jaar.

Gastouder Groei is een kinderopvang met persoonlijke aandacht voor je kind in een gezellige omgeving. Door een eigen ruimte die speciaal gebouwd en ingericht is voor kinderen, staat je kind tijdens zijn/haar verblijf echt centraal.

De opvang gebeurt op professionele wijze zonder dat dit ten koste gaat van de huiselijke, warme en gezellige omgeving. De professionaliteit kunnen wij aanbieden doordat ik goed geschoold en veel ervaring heb met kinderopvang. Ook word ik regelmatig getoetst door de gastouderbureaus of ik nog aan de huidige kwaliteitseisen voldoe. Ik houd een vast dagritme aan, wat duidelijkheid en rust geeft aan de kinderen.

Kinderopvang via gastouderschap is vaak goedkoper dan kinderopvang via een kinderdagverblijf. Daarnaast kun je door mijn inschrijving in het landelijke register kinderopvang (LKR) een gedeelte van de kosten terugkrijgen via de kinderopvangtoeslag.

profielfoto-2
Nicolien-Jonkman-Snippe Eigenaresse Gastouder Groei

Mijn naam is Nicolien Jonkman-Snippe, eigenaresse van Gastouder Groei. Ik ben getrouwd met Jeroen Jonkman. Wij hebben twee kinderen Julia en Dinand. Ik ben gediplomeerd sociaal pedagogisch medewerker en in het bezit van een diploma Eerste Hulp aan Kinderen. Nadat ik een aantal jaren met veel plezier bij een kinderdagverblijf heb gewerkt zocht ik een uitdaging om de kinderopvang te verbeteren. Gastouder Groei is voor mij die uitdaging en een stap verder in de vorm van een eigen onderneming.